Welkom bij Home Visit - Specialist in vastgoed Neem contact met ons

Wat doen we?

Sinds 2014, biedt Home Visit met succes zijn vastgoedbezoeken als onderdeel van het openbaar verkoop aan, aan de notarissen. We doen er alles aan om het bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te stellen en de bezoekers helpen zodat ze snel en eenvoudig de informatie verkrijgen die ze tijdens hun bezoek wensen.


Onze site geeft u toegang tot alle informatie over het vastgoed die ons is toevertrouwt door de Studies, maar ook om algemene informatie te vinden over de werking van de openbare verkopen.


We onderzoeken de mogelijkheid om dezelfde service aan te bieden voor vrij verkoop in overeenstemming met de huidige wetgeving. Deze service is dus nog niet beschikbaar voor vrije verkopen.

  • Een innovatieve formule, vrucht van een lange ervaring, een combinatie van efficiëntie, beschikbaarheid en moderniteit beschikbaar voor de geïnteresseerden en een opmerkelijke tijdswinst voor het notariaat.

    • G. DESCAMPS
    • Etude des notaires associés Eric Thibaut de Maisières & Guy Descamps
  • Een volledige website met een geheel aan relatieve informatie met betrekking op de verkochte woningen en de verkoop procedure in het algemeen wordt ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden en dit vind ik een plusplunt.

    • D. LEVAUX
    • Etude des notaires associés Eric Thibaut de Maisières & Guy Descamps

Financier UW AANKOOP

Bereken uw maandelijkse betalingen en/of ontdek onze oplossingen “op maat” voor uw vastgoedproject.

Simuleer uw verzekering

Simuleer uw verzekering en/of ontdek onze oplossingen “op maat”.